Med iportalens betalingsmodul, kan forældre følge med i bevægelser på deres børns klubkonti, til- og framelde til begivenheder og såfremt institutionen har en dankortløsning, er det endvidere muligt at overføre beløb til deres børns konti via dankort.

Indsætte beløb med kontanter

Udvalgte medarbejdere i institutionen kan tage imod kontantbeløb og indsætte dem på dit barns konto/dine børns konti. Beløbsstørrelsen vil fremgå af bevægelserne på dit barns konto/dine børns konti, ligesom brugernavnet på den medarbejder, der har varetaget indbetaling også vil fremgå.

Indsætte beløb med dankort

Der er forskellige måder at finde frem til denne funktion. Det er muligt at gå via barn (barnets navn fremgår af menuen i toppen af siden) og vælge 'Konto', men det er også muligt at klikke på 'Indbetaling' i menuen 'Information' til højre på siden og vælge barnets navn.

OBS: Det er IKKE muligt at indbetale via SMS-saldoen, som findes til venstre på siden. Se herunder:

konto1

Ved tryk på indbetaling i højre side, bliver brugeren dirigeret over til en side, med en oversigt over de børns konti, som vedkommende kan foretage indbetalinger på.

konto2

Tryk på barnets navn og du vil blive vil blive dirigeret til en oversigt over bevægelser på det valgte barns konto – i dette tilfælde Anton’s konto. Tryk på den blå knap 'Indsæt penge på ____’s konto' for at sætte penge ind på dit barns konto.

N.B. Du skal IKKE trykke på menuen helt til venstre (den er til SMS’er).

konto3

Tag stilling til hvor stort et beløb, du ønsker at overføre og tryk på næste.

konto4

Efterfølgende er det nødvendigt at godkende vilkårene førend der kan gås videre til betaling med dankort.

konto5

Når du har trykket på 'Gå til betaling', så føres du videre til Quickpay’s betalingsvindue (iportalen anvender Quickpay som internet betalingsgateway), hvor du kan indtaste dine dankortoplysninger for at færdiggøre indbetalingen.

konto6

Når du har færdiggjort betalingen vil du blive ledt tilbage til iportalen, hvor du kan se nogle oplysninger om transaktionen.

Såfremt du ønsker at kontrollere transaktionen, kan du tilgå dit barns konto for at undersøge, hvorvidt beløbet fremgår af saldobevægelserne.

Font størrelse

Seneste Nyt