Jeg modtager ikke E-mails/SMS'er fra institutionen.

Hvad kan være galt?

- Tjek om du har indtastet de korrekte oplysninger i dine profil-oplysninger.

- Tjek om du har sat de rigtige indstillinger for modtagelse af E-mail/SMS.

Jeg modtager E-mails/SMS'er fra institutionen men de ankommer for sent.

Hvad kan være galt?

- Hvis du modtager dine mails på din smartphone kan der gå lang tid imellem synkroniseringer af mails. Prøv at indstille synkroniseringsintervallet til at være oftere.

- Hvis du har tilknyttet en E-mail til din forældreprofil som f.eks. er en arbejdsmail kan der evt. være tale om en mailserverfejl. Prøv evt. at modtage mails med en anden E-mail for at se om dette er fejlen.

Font størrelse

Seneste Nyt