Begivenheder

Menu

Skift mellem børn

 

Når du har logget ind vil du på forsiden kunne se dagens begivenheder. Det kan fx være barnets selvbestemmer tid, sendes hjem tid og barnets aktiviteter for den pågældende dag.

idag1

Hvis du ønsker yderligere information om en begivenhed, er det muligt at trykke på tekstfeltet, hvorefter du vil kunne redigere i fx selvbestemmertiden og sendes hjem tiden.

Bemærk at det IKKE er muligt at oprette selvbestemmertid og aktiviteter fra mobilsiden. Dette skal gøres fra Iportalen på din computer. Herefter vil du kunne se, redigere og aflyse selvbestemmertiden og aktiviteter fra din mobil. 

idag2

Hvis barnet har tjekket sig ind på en af institutionens lokationer, vil det også blive vist her på forsiden samt hvornår barnet ankom til lokationen.

idag3

I øverste højre hjørne er det muligt at klikke en menu frem for det valgte barn. Herfra kan du fx melde en fri- eller sygedag for dit barn, og tjekke beskeder fra institutionen.

idag4

Hvis du har flere børn i institutionen, vil der i bunden af siden være en navigationsprik for hvert barn. Du skifter mellem børnene ved at 'swipe' enten til højre eller venstre på skærmen. 

idag5

 

Font størrelse

Seneste Nyt