Opret gå hjem tid

Rediger gå hjem tid

 

Hvis dit barn skal sendes hjem på et bestemt tidspunkt på dagen, kan du benytte dig af 'Gå hjem tid'-funktionen.

Det er muligt at oprette gå hjem tider for en enkelt dag, men du kan også vælge en bestemt dag i ugen over en længere periode.

Du opretter og ændrer i eksisterende gå hjem tider, ved at klikke på det barns navn, du ønsker at oprette en gå hjem tid for og derefter på huset midt på siden.

gåhjemtid

Her ser du en oversigt over eksisterende gå hjem tider og du har mulighed for at oprette en ny ved at klikke 'Opret gå hjem tid for ____'.

For at slette en gå hjem tid, klikker du på den røde skraldespand til højre for perioden. her vil du blive bedt om at bekræfte sletningen ved at klikke 'Slet'.

gåhjemtid1

Når du opretter en ny gå hjem tid, skal du vælge en dag og et tidspunkt den er gældende for. Ønsker du at gå hjem tiden skal gentages, åbner du en drop down menu i feltet 'Gentag' og kan vælge mellem flere muligheder. Gentages gå hjem tiden, skal du også vælge dato for den sidste gang, gå hjem tiden skal være gældende. Gå hjem tiden gælder kun for den pågældende dato, hvis der ikke angives noget i feltet 'Gentag'.

Når du har udfyldt oplysningerne om gå hjem tiden, klikker du opret.

gåhjemtid2

Den oprettede gå hjem tid kan nu ses i oversigten over gå hjem tider.

 

Der er to muligheder for at redigere i en gå hjem tid. Klikker du på selve ugedagen, har du mulighed for at ændre ugedage og tidspunkt som du ville gøre når der oprettes en ny. her skal du blot klikke opdater, når du har ændret i oplysningerne.

Ønsker du at slette enkelte datoer inden for den pågældende periode, klikker du på periodens datoer.

 gåhjemtid3

Her kan du krydse enkelte datoer af og slette dem, hvis du ikke ønsker at de skal indgå i gå hjem tiden. Det kan fx være at I har andre planer den pågældende dag.

gåhjemtid4

Marker de pågældende datoer hvor gå hjem tiden ikke skal være gældende, og klik 'Slet'.

Disse dage vil nu være undtaget og barnet vil altså ikke blive sendt hjem. 

Font størrelse

Seneste Nyt